Skip to content

Haagse Hoogbouw is in 2020 gestart door Nander Hortensius als initiatief om hoogbouwprojecten in Den Haag op de kaart te zetten. De website is de afgelopen jaren door meer dan 70.000 mensen bezocht (gemiddeld zo’n 20.000 per jaar). Op social media heeft Haagse Hoogbouw een groot bereik en proberen we hoogbouw op een positieve manier een podium te geven. In de afgelopen jaren werden die berichten miljoenen (!) keren bekeken. Dit heeft geresulteerd in vele contacten met ontwikkelaars, bouwbedrijven, architecten en adviesbureaus. Hierdoor komen we ook geregeld op bouwplaatsen en kunnen we nog toffere foto’s maken! Over het algemeen maak ik wekelijks een rondje door Den Haag en schiet ik foto’s van alle lopende projecten. Deze foto’s vind je allemaal publiek toegankelijk terug op Flickr.

Ik vind het altijd leuk om op de bouwplaats foto’s te maken. Als je op een of andere manier betrokken bent bij een project in Den Haag, stuur me dan een berichtje op LinkedIn of een mailtje en dan kom ik graag een keer langs! Je ontvangt de foto’s die ik dan maak gratis.

Fotografie

Omdat we er af en toe vragen over krijgen is het als bedrijf sinds een aantal jaar ook mogelijk om onze foto’s te kopen zodat je de foto’s zonder beeldmerk kunt gebruiken. Je ontvangt de foto’s dan altijd in de hoogste resolutie. Er zijn drie manieren om foto’s te kopen:

  • Je koopt foto’s voor (onbeperkt) digitaal gebruik, voor 25 euro per stuk (exclusief btw).
  • Je koopt de foto’s voor gebruik in drukwerk; hier kan een maatwerkprijs voor worden opgevraagd.
  • Je koopt de foto’s voor exclusief gebruik, waarna ze van onze Flickr afgehaald worden. Ook hiervoor geldt een maatwerkprijs.

Bestellen kan via dit formulier of stuur een mailtje. Uiteraard kan ik ook op verzoek foto’s maken. Neem ook hiervoor contact op via de mail.